Resultaten halen via verbindende communicatie

Dankzij mijn financiële expertise en verdieping in coaching, kreeg ik het inzicht dat objectieve, financiële problemen vaak een resultaat zijn van onderliggende menselijke oorzaken. Doelstellingen die niet behaald worden, omdat het team er niet volledig achter staat; of processen die vastlopen omdat er een communicatieprobleem is tussen collega’s.

Daar wil ik aan werken, door middel van verbindende communicatie en coaching. Ik kijk met de blik van een buitenstaander naar de cijfers en de mens. Ik help om het team en de processen als radars in elkaar te laten klikken. Ik geef er de voorkeur aan om even zelf bij jou “op het terrein” aan de slag te gaan. Zo kan ik problemen sneller oppikken en kunnen we samen werken aan een duurzame oplossing.

Door een coachende aanpak wordt het potentieel en het talent binnen je team erkend. Door SAMEN, in de juiste context, te werken aan de juiste structuren en administratieve flows, ontstaat betrokkenheid en begrip. Hierdoor zal het geheel beter werken en zal de verandering duurzaam zijn. Veranderingsprocessen die in een coachingstraject zijn opgestart, krijgen minder weerstand, de beslissingen worden gedragen door het personeel en de resultaten worden sneller bereikt.

Orlyco staat voor
Optimalisatie van processen en communicatie
Werk er samen aan met Orlyco
Je berijf moet snel kunnen schakelen!
Optimaliseer zowel je processen als de teamwerking.
Vraag info
Previous
Next