Orlyco-Favicon

Financieel Procesmanagement​

Zit jouw KMO op een kantelmoment? De groei zit eraan te komen, maar breekt niet door ? 

Je hebt als CEO geen tijd en je bedrijf heeft de competenties niet in huis om zo’n kantelmoment met de nodige aandacht te begeleiden.

Tijdrovende en onoverzichtelijke administratie belemmeren de groei van je bedrijf en je onderneming bereikt niet het volle potentieel. Of je bedrijf maakt een enorme groei mee, maar de administratieve processen zijn nog niet aangepast, met  chaos tot gevolg….

Met het financieel procesmanagement van Orlyco herbekijken we de materiële processen en optimaliseren we de boekhouding in overleg met je vaste boekhouder en IT-afdeling.

Orlyco onderzoekt ook de interne communicatie binnen het team. Met een coachende aanpak en eventueel intensievere workshops brengen we het team op één lijn, zodat voorgestelde oplossingen gedragen worden door iedereen die bijdraagt aan de resultaten.

Zo krijg je opnieuw heldere informatiestromen en een efficiënte interne communicatie. Als bedrijfsleider kan je kort op de bal spelen en de juiste beslissingen nemen voor een gezonde toekomst van je bedrijf.

Je kan je opnieuw concentreren op de core business van je onderneming, wetende dat de administratie klaar is om je groei te ondersteunen.

Wil jij een professionele ondersteuning om het kantelmoment van je KMO te begeleiden?